Megoldás a COVID-19 pandémiára

(2021-02-02, megelőzés és gyógyítás) Artemisinin

Az aktív prevenció abban van, hogy az Allergodil és a ViroStop meggátolja a vírus elszaporodását az orr és a száj nyálkahártyán. Mindezt "in-vitro" és már klinikailag is bizonyították. Az Allergodilt elegendő naponta egyszer (reggel) használni prevenciónak (de lehet többször is). A ViroStop-ot érdemes naponta többször is használni.
A többi gyógyszer inkább csak akkor kell, ha a vírus mégis valahogyan nagyobb mennyiségben bejutna a szervezetünkbe, akkor az már fel legyen rá készülve.

Maga az Allergodil kb. 80%-97% hatásfokú, tehát ez a prevenció kiegészítve a Virostop-al, B1, D és C vitaminnal, Zinc-el, esetleg Ivermectin-nel szinte 100% eredményeket ad. (Ami még fontos lehet, hogy D vitaminból legalább 4000 IU egységet kell szedni naponta, egyébként nem biztos hogy hatásos lesz.) Sajnos, relatíve kevés tanulmány foglalkozik az aktív megelőzéssel. Általában bizonyított COVID pozitív betegeken kísérleteznek, viszont a legjobb, ha el sem kapjuk ezt a betegséget, tehát meggátoljuk, hogy bejusson a szervezetünkbe. Ez a megoldás sokkal jobb, mint a vakcina, mely hosszú távon hatástalan és károsítja az egészséget is. [*] Ez a vírus nem természetes eredetű (laboratóriumban létrehozott), és a lehetséges, hogy terjedése sem csak természetes módon történik. Másik fontos dolog, hogy a beoltottak szinte ugyanúgy terjeszthetik, mint a nem beoltottak, ami már beigazolódott. Az oltás, pandémia alatt, lehetővé teszi olyan mutánsok kialakulását, melyek egyre veszélyesebbek lehetnek, illetve a szuboptimális oltás ADE szindrómát idézhet elő, több neves szakértő véleménye szerint. Mindebből arra kell következtetni, hogy a korai gyógyításra és a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt, nem az oltásokra. A tünetek megjelenése után azonnal fontos megkezdeni a gyógyítást, mert ha késlekedünk, akkor a gyógyítás hatásfoka rohamosan csökken. [1]
A megbetegedettek általában megpróbálják átvészelni otthon mondván, majd ha rosszabbul leszek, akkor beveszek valami gyógyszert. Csakhogy ezzel azt kockáztatják, hogy a gyógyítás sokkal nehezebb lehet, vagy még komolyabb problémák állhatnak elő. Ez a felelőtlen hozáállás, nem pedig az, ha valaki nem oltatja be magát. (Sajnos ezt a felelőtlen hozáállást sok orvosnál is megtaláljuk. Nem csoda, hogy tele vannak a kórházak, persze a COVID betegek igen jó bizniszt jelentenek az orvosoknak.)
Megbetegedés esetén az ivermectin mellett fontos szedni megfelelő antibiotikumot is, ha nincs, akkor nagy adag (5-7 szeres adag) fokhagyma-kivonat (tabletta) ezt helyettesítheti. Paralen helyett inkább hasznájunk acylpyrint illetve aspirint. D3 vitamin adagot emeljük fel 6000-10000 IU egységre vagy használjunk calcifediol-t, ha lehetséges. (Azok akiknek a szervezete az ivermectinre rosszul reagál, azok használják az artemisinint 500 mg).

* Azelastine hydrochlorid: [1] , [2] , [*] , [3], nálunk Szlovákiában, mint Allergodil, orr spray ismert. (5ml recept nélkül vásárolható)

* Cistus creticus (Cystus pandalis): [5] nálunk, mint ViroStop ismert, torok-spray és orr-spray. ( kb.65%)


* Ivermectin (60%-95%): [Tanulmányok] , [ivmmeta.com] , [12]

* Artemisinin + Zinc (60%-80%): [6] tabletta (Nagyon jó többfajta rákbetegségre [*] is.)

* Inosine pranobex: [9] (Isoprinosine)

* Melatonin [10] , Quercetin (Kvercetín) + Zinc [8] , Fluvoxamine [11] , NAC, N-acetylcysteín

* Phycocyanobilin, fykokyanobilín (Spirulina kivonat, szintén alkalmas rákbetegség ellen is.) [1] *

* Hydroxychlorochín (HCQ)

* Amor-18 [*]

[Protocols], [Zelenko protocol (99%)], [I-MASK+ protocol] , [CCCA protcols]

Allergodil ViroStop D3 Artemisinin Artemisinin Zinc Melatonin Quercetin Ivermectin Inosine Galmektin

IMAK+protokol Ezzel kapcsolatban lásd még:
1. "A vakcina a bibliai jövendölések szemszögéből"
2. "Miért nem akarom a vakcinát?"
cikkeket.

HU: [G. V. Bossche figyelmeztésének rövid kivonata]
SK: [Varovanie od G. V. Bossche v skratke]

[Zvýšenie imunity] SK
I-MASK+ | Prevencia & protokol skorej ambulantnej liečby COVID-19
MATH+ | Protokol nemocničnej liečby ochorenia COVID-19
I-RECOVER | Protokol manažmentu syndrómu pretrvávajúcich symptómov ochorenia COVID-19

Global Covid Summit , protocol

Video: Koronavírus Kutatóközpont: Egy forradalmi felfedezés és hasznos tanácsok

Sport

Zelenko