COVID-19 és a konspiráció?

A hivatalos vakcinázási adatok Európában az [EudraVigilance] európai adatbázis szerint [1] , [2] :
* A vakcina okozta halálesetek száma 2021.03.13-ig: 3 964 fő.
* 2021.03.13-ig EU: 49,13 millió vakcina került beoltásra, Our World in Data
Ehhez még számoljuk hozzá UK (Anglia) adatait: 2021.03.13-ig, vakcinák száma: 25,22 millió.
Összesen EU + UK = 74,35 millió vakcina került beoltásra.

Most végezzünk egy közelítő számolást, mit jelent ez körülbelül:
3 964 : 74 350 000=0,053 ‰ (1000*3 964 / 74 350 000, ezrelék ‰, nem százalék %) ez kb. 1.5 hónapnak felel meg (2021.01.01-től kezdtek oltani, ami kb. 3 hónap, de van aki az elején, van aki pedig csak a végén kapta meg az oltást, ezért megközelítően 1.5 hónapot számolhatunk.)
Tehát a vakcinák a 0,053‰ mortalitást átlagban 1.5 hónap alatt érték el.
Egy év alatt a vakcinák mortalitása: 8*0,053=0.42‰ (vigyázat ezrelék ‰, nem százalék %).
Európában a COVID-19 mortalitása a teljes lakosságra nézve 1.188‰ (2021.03.13 adatok szerint), és kb. szintén 1 év adatairól van szó.

Mindebből arra a következtetésre juthatunk, hogy a vakcinák okozta halálesetek 35%-os COVID-19 járványnak felel meg. (35%=0.42/1.188)

Itt viszont figyelembe kell venni még 4 dolgot:
1. A vakcinák csak kb. 70%-95% hatásfokúak, "állítólag".
2. A vakcinák általában kétszeres oltást jelentenek, melyet ebben a számolásban nem vettük figyelembe.
3. A vakcinák okozta valós halálesetek nagysága egyes matematikai becslések alapján minimum 10 szerese a bejelentetteknek. [1] Ez abból is jól látható, hogy óriási különbségek vannak az egyes országok által beadott jelentések közt, melyek gyakran 10-szeres külöbségeket is mutatnak népességhez viszonyítva, a mellékhatásokat illetően. Mellékhatások
4. A COVID-19 járvány illetve megbetegedés nem érint mindenkit, tehát a vakcinák okozta elhalálozás a valóságban sokkal rosszabb, mint egy 35%-os COVID-19 járvány.

Sajnos ezért még fizetnünk is kell. Úgy tűnik ez valóban kísérletezés az embereken.
A vakcinák által nyújtott védelem, a becslések szerint kb. 6 - 12 hónapig tart, utána újra megvásárolhatjuk. Lásd: [Izraeli tanulmány szerint, 3 hónap után gyorsan leesik a védettség]. Sajnos a hosszútávú mellékhatásokat senki nem ismeri, és ezért az orvosi boncolás sem képes egyértelműen igazolni, hogy a halálesetet a vakcina okozta.
Talán nem véletlen, hogy 630 000 berlini polgár már elutasította az oltást, annak ellenére, hogy egyre erősebb propaganda igyekszik azt népszerűsíteni. Ezzel kapcsolatban lásd még [A tudósok egyre inkább a vakcinák mellékhatásaira figyelmeztetnek]" és [A vakcinák több betegséget okozhatnak mint a COVID-19].
Nagyon érdekes videó kiváló orvostól, izraeli tapasztalatok: [A vakcinák hatása], ami viszont azt bizonyítja hogy a vakcina nagyon jól működik, persze mindez nagyon rövid távon. (Megjegyzés: Ebben a videóban a beoltás utánni halálesetek még sokkal rosszabb eredményeket mutatnak.)
Igen érdekes, tagadhatatlan tények: [Életeket ment-e a COVID-19 vakcina?] magyar, szlovák és angol nyelvű PDF. Ezt erősíti meg [Miért vannak újabb hullámai a koronavírusnak] cikk.
Egy Nóbel-díjas tudós figyelmeztetése: [3] , [Orvosok fellázadása] , [4] , [5] , [6] , [Nemzetközileg elismert orvosok megválaszolatlan kérdései nyílt levélben] , [Az Amerikai orvosok szövetségének volt igazgatója szerint is nagy bajok vannak] , [7] , [8] , [Vaccination data in Israel] .

Konspirációs kérdések

Ami szintén aggasztó, hogy Európában nagyon sok ország óriási kölcsönöket vett fel, tehát eladósodás történik. Ezzel kapcsolatban lásd ezt a cikket. Talán ezért kell ezt mindenhol megvalósítani, el kell adósítani mindenkit? Mivel ez igen jó biznisz, ezért nem fogják sajnálni ehhez a propagandára az eszközöket, amit most geopolitikai befolyásnak is neveznek. Csaknem azt mondhatjuk, hogy ezt el is ismerte az EU, hiszen ezért nem kaphatott teret Európában az orosz SPUTNIK-V vakcina (lásd az EMA minősítését). Az eladósodott európai országok befolyásolása "egyetlen centrumból" így sokkal könnyebb lesz?
Persze mindez konspirációs elméletnek minősül, viszont ahogy láthatjuk az eseményeket, mára már inkább összefüggés-elméletről beszélhetünk.

COVID-19 és a Biblia

Bibliai szempontból elmondhatjuk, hogy a Jelenések 6. fejezetében foglalt jövendölés teljesülésé történik most. A negyedik lovas megjelenését láthatjuk, ami egyenesen a halált hozza az emberekre. (Érdekes ebben az, hogy nem betegségeknek nevezi a negyedik lovast, hanem ami egyenesen a halált hozza.) A harsonák és a pecsétek felnyitása, mind egy-egy figyelmeztetés és bizonyságtétel is azoknak, akik figyelmesek. A 4 lovas


Mindez talán legjobban a Jelenések könyvében megjövendölt fenevaddal hozható összeköttetésbe, ami globális világhatalmat szerez a végidőkben. Eléri, hogy minden "király" őneki hódoljon. (Ebből látható, hogy a fenevad nem egy ország lesz, hanem valami más, ami felett a nemzeti államoknak nem lesz semmilyen hatalmuk.) Bár ezek az események még messzebb vannak, de úgy tűnik az előkészületek már javában folynak.

Kérem mindenki olvassa el Dr. ZELENKO (aki sok neves szemlyiséget gyógyított) felszólalását. Ebből mindenki megértheti milyen komoly a helyzet. DR. ZELENKO
Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc. DSc.
Dr. Robert Malone, az mRNA technológia feltalálója