Pfizer oltás teszt eredményei és várható következményei


A Pfizer oltás és teszt adatai, dokumentumok: https://phmpt.org/pfizers-documents/. [0]
Bírósági döntés értelmében a Pfizer oltás dokumentumait folyamatosan nyilvánosságra kell hozni. [1] , [2] , [3] A jelenleg már nyilvánosságra hozott dokumentumok (első csomag) igen sok kérdést vetnek fel, lásd a "5.3.6-postmarketing-experience.pdf" dokumentumot. Elsősorban azt, hogyan lehetett egy ilyen oltóanyagot egyáltalán engedélyezni, mely ilyen sok és nagyon komoly mellékhatást mutat? [4]

Ez a dokumentum, illetve teszt, igazából nem is beszél a COVID-ról, mert a COVID-19 sehol nincs feltüntetve, mint az elhalálozás vagy más ok, amit csak azzal tudok megindokolni, hogy ebben a tesztben csupán az oltás mellékhatásait tesztelték, nem pedig a COVID-19 betegség elleni hatásfokát.
(Valószínűleg egy másik tesztben vizsgálták az oltás hatékonyságát a COVID-19 betegségre, mert ebben a tesztben a COVID-19 kapcsán semmilyen hatásfok nincs feltüntetve, csupán az oltás mellékhatásaival foglalkozik.)

pfizer1

Ahogy látható a grafikonból, a jelentett panaszok csaknem a 35%-a súlyos mellékhatásokat mutat.
Meg kell jegyezni azt is, hogy ez a teszt csupán 2020-12-01 - 2021-02-28-ig tartott, tehát csupán 3 hónapig figyelték a mellékhatásokat, ami önmagában is felháborító, hiszen egy ilyen rövid idejű teszt alapján szinte semmit nem lehet objektíven megállapítani a káros hatásokat illetően. A káros hatások 5-10 év múlva is jelentkezhetnek, sőt azt látjuk, hogy időben növekvő, nem csökkenő, tendenciát mutatnak, lásd Szlovákia hivatalos adataiból készített kimutatást a súlyos mellékhatásokat illetően. (Fél év alatt megduplázódtak, de nem csak Szlovákiában, de csaknem egész Európában is [EudraVigilance]. [*])

pfizer3 pfizer2

Összes mellékhatás, illetve panasz: 158 893 eset, ebből 42 086 fő tüneteit ismerték el, mint káros mellékhatást. Igen magas az ismeretlen lefolyású eset "Unknown" csoport is, 9 400 fő esetében.
A dokumentum alapján az elhalálozás mértéke 1 223 fő volt. Maradandó károsodás: 520 esetben, és teszt végére meg nem gyógyultak: 11 361 fő esetében. Ebből a dokumentumból nem derül ki, hogy hány embert vontak be a tesztelésbe, erre még várnunk kell, mikor hozzák nyilvánosságra. Ennek ellenére tételezzük fel, illetve vizsgáljuk meg, hogy 7,5 millió ember tesztelése esetén, mit is jelentene mindez:.

1 000 x 1 223 / 7,5 mill. =0,163‰ promile elhalálozás csak az oltás miatt, 3 hónap alatt. Egy év alatt körülbelül 0,65‰ - 0,9‰ promile reális értékekkel számolhatunk, ami az elhalálozást jelenti, csak az oltások mellékhatásai következtében, hiszen időben növekvő tendenciát mutatnak a mellékhatások [1], ami nem csak Szlovákiára, de Európára is igaz [EudraVigilance], [*].

Szlovákiában a COVID-19 elhalálozási mértéke kb. 3,0‰ promile, csaknem két év alatt , tehát kb.1,5‰ egy év alatt a teljes lakosságra nézve. Németországban a COVID-19 elhalálozási mértéke kb. 1,3‰ promile, csaknem 2 év alatt, tehát kb. 0,65‰ egy év alatt a teljes lakosságra nézve. Romániában 1,5‰ , USA-ban 1,2‰ és Európában 1,0‰ egy év alatt. [Total mortality] Ez azt jelenti, hogy csupán az oltás miatt történt halálesetek Európában körülbelül 65%-90%-os COVID járványnak felel meg, arról nem is beszélve, hogy az oltottak közt is van COVID miatt történt haláleset, amit itt nem vettünk figyelembe.

Azt hiszem ezek az adatok igen meglepőek, és azt igazolják, amit már egyre több tudós és orvos megerősített, hogy az oltások többet ártanak, mint a COVID-19 [CANADIAN COVID CARE ALLIANCE] * pz1 a hosszútávú mellékhatásokról nem is beszélve, ami még nagyobb probléma lesz a jövőben, mint a COVID-19 volt. (Persze, a média ezt már egyáltalán nem fogja felnagyítani, ahogy azt a COVID-19 kapcsán tette.)

A súlyos és legtöbbször maradandó károsodást jelentő melléthatások 6,6‰ - 9‰ promilét számolhatunk megközelítően, egy év alatt, ami messze meghaladja a COVID-19 elhalálozás mértékét. Ez azért érdekes információ, mert a legtöbb ember nem a haláltól fél, hanem inkább a szenvedéstől és a kiszolgáltatottságtól, amit valamilyen hosszantartó betegség tud okozni. A COVID nem lesz itt mindig, de az oltás mellékhatása még 5-10 év múlva is előjöhet (rák, szív és érrendszer, idegrendszer, autoimmun betegségek, meddőség stb.), amik gyakran maradandó károsodásokat jelentenek.
Durván számolva ez azt jelenti, hogy kb. 100 oltottból egy embernél lesz az oltásnak súlyos mellékhatása, vagy fatális kimenetele az oltás következtében, mivel sokan 3 oltást is felvettek már. [*]

Számomra teljesen érthetetlen és felháborító, hogyan engedélyezhették mindezt 3 hónapos teszt alapján. [1] , [2!] , [3] , [4] , [5!] , [6!] , [7!]

Ezzel kapcsolatban lásd ezt a videót: ÚJSÁGÍRÓ SONIA ELIJAH ELEMZI A PFIZER ÁLTAL KIADOTT DOKUMENTUMOKAT
CANADIAN COVID CARE ALLIANCE
Ezzel kapcsolatban lásd még a "COVID, megelőzés és gyógyítás" cikket.
Analýza amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv FDA , na jejímž základě byla schválena aplikace vakcíny Comirnaty (Pfizer) pro věkovou skupinu 5-11 let v USA
Zelenko
Megjegyzés:
Azért számoltam 7,5 millió tesztelt emberrel ebben a cikkben, mert bizonyos a Pfizer dokumentumban leközölt segéd adatok arra utalnak, hogy a tesztben kb. 7,5 millió ember vagy oltás dozis vett részt. (Ez abból a megjegyzésből következik, hogy a panaszok kb. 2%-a volt az eseteknek.) Tehát ebben a cikkben használt adatok nagyon optimisták, és az igazság ennél még sokkal rosszabb is lehet.
Számomra már ezek az optimista adatok is elég rémisztőek, ami azt igazolja, hogy valóban veszélzes szituációról beszélhetünk. [*] , [6] , [7] , [8] , [9]
Lékařské konference v Praze, 1. čásť, 11. 12. 2021
Lékařské konference v Praze, 2. čásť, 11. 12. 2021

2021-12-12, 2022-01-04

2022-02-27 - Nem telt el sok idő, és már igazolódott is ez a feltevés németországi adatok szerint, de nem 100 oltottból egy embernél, hanem 100 oltottból 4-nél vannak komoly problémák, lásd itt.