Waszlavik László: A "Raffael-kód"
fbt 8 templom
Ezek a védett helyek azért lettek létrehozva, hogy ide mindenki (mágikus fejlettség nélkül is) beléphessen meditációban, megtapasztralva a szférékat.
fbcz Diskusní fórum o magickom rozvoji podľa Frantiska Bardona.(CZ), prevzaté články

Czech hermetics English

A mindfulness jelentése tudatos jelenlét. Éber figyelemnek, jelentudatosságnak is fordítják. Lényege, hogy megtanuljunk az elménkkel bánni és képesek legyünk tudatosan jelen lenni életünk mozzanataiban: fogmosás, vezetés, gyerekvigyázás vagy egy beszélgetés közben is teljes figyelmünkkel jelen legyünk. A tudósok már több, mint 50 éve vizsgálják, hogyan is lehetséges 50%-kal csökkenteni a krónikus fájdalmakat pusztán azzal, ha rendszeresen gyakoroljuk a mindfulness-t. Ez pontosan arról szól, amit Franz Bardon javasol: “Mindenekelőtt szokjuk meg, hogy mindent, amit teszünk, akár a munkában, akár a magánéletben, teljes tudattal végezzük, tekintet nélkül arra, hogy nagy jelentőségű dologról vagy apróságról van szó. Ezt életünk végéig gyakorolnunk kell, mert élesíti a szellemet, erősíti a tudatot és az emlékezőtehetséget.”

Alternative Medicine - interesting products from Slovakia finclub

AURYS
Regeneration chakra's
The crystal light therapy

TERRYS
Protection from geopathic zones
Healthy sleeping

QUANTUM
Diagnosing and healing with frequencies
Bio resonances

 OSHO ZEN TAROT foto

Egy bolond mindig bízik. Egy bolond minden negatív tapasztalata ellenére folyton csak bízik. Becsapod, ő mégis megbízik benned. Újra becsapod, ő továbbra is megbízik benned. Megint becsapod, és ő még mindig bízik benned. Aztán azt mondod: "ez egy bolond, ez semmiből nem tanul." Az ilyen ember bizalma hihetetlenül nagy - senki meg nem ronthatja.
OSHO ZEN TAROT in English
fotoFranz Bardon: FRABATO, download CZ PDF

Franz Bardon: Frabato, autobiografikus regény, képekkel, cseh nyelven, PDF formátumban ingyenesen letölthető.

grimoar.cz
fotoFranišek Bardon: Brána k zasvěcení, download CZ PDF

Franz Bardon első könyve, mely a négy elem mágiájáról szól, cseh nyelven, pdf formátumban ingyenesen letölthető.
Gatestone
Gödel ontologia istenérve, cseh nyelven

fotoGödelov ontologický dôkaz Boha - CZ
fotoA piramisok és a Sfinx titka
Ez a videó a Gízai nagy piramissal és a Sfinx titkával foglakozik.
Mint tudjuk a Gízai nagy piramis arányaiból kiolvashatók olyan konstansok mint a pí, az aranymetszés, a fénysebesség stb. Mindezt a tudomány azzal magyarázza, hogy ha ügyesen csűrjük-csavarjuk a képleteket, akkor abból bármilyen eredményt megkaphatunk.
Meglepő viszont, hogy ezt a magyarázatot az emberek el is hiszik.
Mivel én programozó vagyok, tudom azt, hogy ha egy képletben nem használhatok konstansokat, és a képletnek egyszerűnek kell lennie, akkor ilyen képletek segítségével, hogy bármilyen eredményt megkapjak a belépő adatokból, az teljesen elképzelhetetlen.

A tudatalatti és a hipnóziscosmoc
A víz üzenete - Masaru Emoto
Phoenix Szeminárium
AZ ELME EREJE
Egyéb érdekességek
fotoHitler háborúja? Amit a hivatalos történelemoktatás elhallgat. Nem tanították velünk mi is történt valójában. A II. vh. nem csak Hitler bűne, hanem minden akkori európai nagyhatalamnak is, akik most mind úgy állitják be a dolgokat mintha ők szentek lettek volna, és minden a náci Németország bűne lett volna. Teljesen elferdítik a történelmet ezzel. Nagyon drága árat fizethetünk, ha nem tanulunk a történelemből, a tétlenség veszélyéből.
A valóságról:Az elme háborúja, érdekes bár nem mindenben igaz.

KRISHNA - gyermekkorának néhány érdekes részlete

foto foto foto foto
Egy tréner (koucs) aki Franz Bardon: AZ IGAZI BEAVATÁS ÚTJA, 10 fokozatát oktatja és Rawn Clark 8-tempolomi meditációját. Minennek elenére, ezt az utat tréner nélkül is meg lehet tenni, persze kitartás kell hozzá. Franz Bardon: AZ IGAZI BEAVATÁS ÚTJA, nem tartalmaz semmilyen buktatót, tehát ha valaki lelkiismeretesen megy ez szerint elérheti a 10. szintet. Sajnos egyes tanításokat úgy adja elő mintha ezeket ő találta volna fel, nem ismerteti mit honnan vett. Ezzel félrevezeti az embereket.
Dömény István: Sors kontra szabad akarat , Talizmánok , Angyalok , Mentális vándorlás , Pálca domeny_istvan