Visszajelzések az olvasóktól

Zsolt G.
Bevallom, nem először és valószínű, nem is utolsó alkalommal fogtam kézbe a kis könyvét, melyben úgy írja, a könyvet Önmagának írta. Én magam is hálás vagyok érte.

Gábriel P.
Ma egy lenyűgöző elöadáson vehettem részt a Városi Könyvtár szervezésében, ahol is A Tarot kártya titkaiba avatott be Tungli János elöadó. Köszönet az elöadónak és a szervezőknek.

Attila L.
Nyitott szívvel mondhatom, magyar nyelven az egyik legmagasztosabb és légnívósabb honlap a Tarot esetében. Számomra igazi kuriózum, bár a sorok között olvasva, úgy érzem, többet hallgat el, mint amit elmond, de ez kimondottan tetszik nekem.

Rylla
I read a part of this book and it seems very well thought out and put together, I especially liked the interpretation of minors where each card is explained in the light of the corresponding major arcana (exp: Ace - Magician) applied to the elements (Fire, Water, so on) of the suit the card belongs. One can feel that the book is written out of love and passion for the tarot.

Ildikó K.
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi dologgal kapcsolatba hozható a TAROT.

Iveta R.
Még egyszer köszönöm szépen a könyvet. Nagyon jól van megírva, rengeteg munka, elhivatottság kellett hozzá.

Izsák M.
Ez a duális elrendezés nagyon érdekes. Meglepően jók a lapok magyarázatai is, és az egész rendszer egy kerek egészet alkot.

Viola B.
Soha senkinek a könyvében (írásában) nem olvastam azokat az összefüggéseket és következtetéseket, amik az Ön írásában megtalálhatók.

László W.
Hálával küldöm könyvem egy fejezetét, melynek megírásában nagy segítségemre volt az Ön könyve.

Zsuzsa B.
Már több részt elolvastam belőle, és nagyon tetszik!

Aura K.
Csodálatos ez a rendszer!

Renáta T.
Nagyszerű munka, gratulálok hozzá.

Milinda M.
Férjemmel olvassuk a könyvét a tartotról, és nagyon lelkesítő, igazán hiánypótlónak és hasznosnak találtuk.

Az olvasók térképe 2016, 2017