A koronavírus (COVID-19) értelme?

Ha minden Isten akaratából (illetve jóváhagyásával) történik, akkor joggal kérdezhetjük, miért van koronavírus 2020-ban?

Több magyarázat is lehetséges például, hogy az embereket és a tudományt egy bizonyos probléma megoldására késztesse.
Miért?

Egyik lehetséges felelet, hogy a gyógyszeriparban és az orvostudományban elterjedté vált a hamis pszeudo gyógyászat és a nyerészkedés, még annak árán is, ha ez emberéleteket követel. Nagyon sok jó gyógymód létezik, amit a vezető gyógyszeripari cégek egyszerűen eltörölnek, és nagyon sok olyan gyógymód van, ami által valójóban állandóan orvosra fogunk szorulni, és minél költségesebb annál jobb. (Megelőzés? Minek. Majd bejön a páciens, ha már nagy a baj, akkor nem fogja sajnálni a pénzt senki, és bármire rá lehet majd venni, mert félti az életét.) Ezek olyan komoly bűnök, mint a gyilkosság, persze mindez a tudományosság látszata alatt történő segítségnyújtás, illetve annak ürügyén, de végeredményben a profit miatt történik. Ezek egyáltalán nem etikus dologok, sőt undorítóak Isten előtt. The Laws of the Pharmaceutical Industry
Persze, ez csak egy a lehetséges okokból, tisztelet a kivételnek, mert nagyon sok valóban becsületes orvos, tudós és üzletember van.

Igen valószínű az is, hogy a koronavírus egy figyelmeztetés számunkra a genetikai manipulációkat illetően, hiszen a koronavírus valószínűleg nem természetes eredetű. Több tudományos szakértő szerint valamilyen laboratóriumból elszabadult vírusról van szó lásd: video CZ, virológus Soňa Peková, cikk (SK), cikk (SK), cikk (En) mely szintén ezt támasztja alá. Lásd még ezt és professzor Čumakov véleményét, és Luc Montagnier véleményét, angol cikk erről és egy orosz szakértői jelentés.
Egy érdekes video ezzel kapcsolatban: video Dr. Judy Mikovits.
Egy másik tanulmány viszont azt tételezi fel, hogy a koronavírus nem laboratóriumból szabadult el, hanem keletkezhetett az ázsiai piacokon történő nem higiénikus manipulációval és az ottani állattenyésztési és fogyasztási szokások által. Ezek a piacok, állattenyésztési módszerek és fogyasztási szokások veszélyeztetik az egész emberiséget: link. (Igen ez is valószínű, viszont ebben a cikkben semmilyen konkrét bizonyíték nem található, csak feltételezések és valószínűségek, ami meglepő egy tudományosnak mondott cikk esetén. Az is érdekes, hogy ilyen piacok sok helyen vannak Kínában, akkor miért pont egy olyan városból szabadult el a vírus, ahol komoly virológiai kutatóintézet található?)
Igen érdekes és jól megalapozott Dr. Drábik János elemzése, mely a COVID-19 elterjesztését a világi háttérhatalomhoz köti, neves amerika institúciók közreműködésével.
Viszont már nagyon olcsó gyógymódról is beszámoltak, ami nagyon hatékony (link). Ivermektin / Ivermectin link Nem tudom ez mennyiben lesz elismert, mert egyes szervezetek már nagy pénzeket költöttek a vakcínákra, viszont egy olcsó gyógymód esetén, óriási nyereségtől esnének el.
Más esélyes gyógyszerek illetve természtes eredetű hatóanyagok: "keresés itt: https://scholar.google.com/"
* Azelastín: [1], nálunk mint Allergodil orr spray ismert.
* GLR: [2], [3]
* Cystus Pandalis: [4], [5] nálunk mint Viro-Stop ismert (spray és tabletta is).
* Artemisinin: [6] egynyáriüröm kivonat.
* Ivermectin:[7] Ivermectin Triple Therapy Protocol for COVID-19 to Australian GP, Prof. Marik , [Ivermectin in vitro]
Ivermectin statisztikai adatok: Epidemiologic Analyses on COVID-19 and Ivermectin

Teljesen bizonyos, hogy emberi manipulacióról van szó (Soňa Peková) itt olvasható.
Prof. Dr. Roland Wiesendanger

Szabadalmaztatott koronavírus és Bill Gates törekvései: itt.

Amikor már a tudósok is hazudoznak a COVID-19 gyógymóddal kapcsolatban: itt olvasható. Ez a botrány nem más, mint a gyógyszeripari lobby eredménye.

Egy doktornő (Dr. Stella Immanuel) megfenyegette a lobby gyógyszeripari cégeket (28.7.2020) itt ovasható. Erről a videót amerikában letiltották, pedig Donald Trump elnök is megosztotta. Ki tudja miért?

Más lehetséges okok: természetszennyezés, egészségtelen életmód és egészségtelen gondolkozás. Megalázó és szörnyű bánásmód az ökoszisztémával, és az állatokkal. A nagyüzemi állattenyésztés gyakran szörnyű körülményeket teremt az állatoknak, nem csoda, hogy a legtöbb fertőzést az állatoktól kapjuk, melyek iszonyatos körülmények között élik le életüket.

Óriási közömbösség más távoli országokban történő dolgokkal kapcsolatba. A fejlett országok lakossága általában közömbösen és tétlenül nézi a harmadik világ országaiban folyó dolgokat, amik néha olyan szörnyű dolgok (emberi drámák), hogy azokat el sem tudjuk képzelni. Leginkább a gyerekek és a nők szenvednek. Ezekről szinte tudomást sem akarunk venni, az újságokban is alig említik meg. (Minek elrontani az emberek kedvét.) A megoldást elsősorban az oktatás és a nevelés jelenthetné.
Az iszlám agresszivitása, terjeszkedése és a keresztények állandó zaklatása, sőt gyilkolása mára napi jellegű lett. Nem csak a világ politikusai, de még a római pápa is, teljesen tétlen ebben az ügyben. Viszont Isten számolja a nők könnyeit, ahogy azt a kabbala mondja.

Igen komoly gond a pazarlás és szemetelés is, illetve a szemét gyártása. Ez a szemetelés nem csak fizikailag értendő, de szemetelünk az interneten, a könyvkiadásban, a művészetekben, a filmgyártásban, az informatikában és életünk minden területén. Sajnos a valódi tartalom helyett fontosabb lett a csomagolás. Ugyanez a "szemetelés" megjelenik emberi belsőnkben és kapcsolatainkban is. ( Az informatikában például egyetlen komolyabb cég képes annyi adatot kiprodukálni egyetlen év alatt, mely több (bájtokban) mint a világ összes könyve, és még tárolja is általában több évig. A hasznos adatátvitel manapság 10% körül mozog az informatikában, a többi valójában szemét, illetve "csomagolás".)

Globalizációs törekvések, az önrendelkezés és önellátás hiánya nemzeti szinten. Ez a globalizáció sok mindenben a bibliai Babilonhoz hasonlítható, ahol a papok elhatározták, hogy "isten" akarata szerint fogják egy centrumból (Babilonból,"égig érő toronyból" ) kormányozni a világot.

Ezek a dolgok mind vádolják az emberi civilizációt.

Viszont talán a legfontosabb maga a "Deep State" (háttérhatalom, pénzhatalom) uralma és embertelen cselekedetei, ami mindenre kihat. (Ezt persze konspirációs elméletnek tartják, viszont mára már bebizonyosodott, hogy inkább összefüggés elméletről van szó.)

Járványnak kell lennie, még akkor is ha nincs: itt olvasható. (Mexikóban például, akit csak lehet COVID-19 pozitívra értékelnek, csak azért, mert így az ország nagyobb anyagi támogatáshoz juthat a nemzetközi szervezetektől. stb.) Az Európai Únió már 300 millió vakcínát rendelt meg..(Egész Európa lakossága összesen 741,4 millió, ebből az EU 500 millió.) Valyon miért és kitől lesz ez megrendelve?. A WHO-tól, akinek a legnagyobb támogatója a Bill Gates?
Összefoglava minden arra mutat, hogy itt egy megrendezett eseménysorral állunk szembe, ami óriási financiók mozgását igényli, és ezt nem valamilyen állam teszi, hanem egy sokkal magasabb világra szóló pénzügyi hatalom.
Mi a cél ezzel?
Az emberiség népességének kordában tartása, amit Bill Gates is hangoztat? A vakcína kötelezővé tétele? A financiók átcsopotrosítása? Trump elnök megdöntése? Vagy mind egyszerre? Ki tudja még mi minden? Egyes vélemények szerint (ami nekem a leglogikusabbnak tűnik), remélhetőleg a vakcínának nem lesznek jelentős mellékhatásai csupán annyi, hogy a férfiak esetében a nemzőképességet fogja gyengíteni, tehát kevesebb gyerek fog születni a jövőben (ACE2 receptorok).
Az is lehet, hogy egy óriási, "jól" megtervezett gazdasági krízis előtt állunk, ami még nem volt. Várhatóan az emberek a szűkösségben szinte bármit elfogadnak majd csak azért, hogy normalizálódjanak a dolgok. Ezzel a világi pénzügyi hatalom (Deep State) saját pozícióit fogja megerősíteni - bármi árán.

Ezek mind szörnyű manipulációk az emberekkel és a nemzeti államokkal. Mindez talán legjobban a Jelenések könyvében megjövendölt fenevaddal hozható összeköttetésbe, ami globális világhatalmat szerez a végidőkben. Eléri, hogy minden "király" őneki hódoljon. (Ebből látható, hogy a fenevad nem egy ország lesz, hanem valami más. Lehetséges olyan nemzetközi szervezetek, valójában magán szervezetek, amik felett az államoknak nincs semmilyen felügyelete.)

Egyszerűen már nem így kéne élnünk, mert a tudás és az eszközök már megvannak ahhoz, hogy másként tudjunk élni. Persze mindezt rossz célokra is fel lehet használni, mert az sokkal könnyebb. Amikor egy futballmeccsre, olimpiára, újévi ünnepségekre stb. és egyáltalán a reklámra, a hadászatra többet költünk, mint más valóban fontos és égető problémákra, akkor el kéne gondolkodni azon, hogy mekkora baj van a társadalomban.
(Amit valamikor hazugságnak hívtak, most jó reklámfogásnak neveznek.Sőt, már a reklámot is tudjuk reklámozni.)
Az álhírek illetve a részigazságok terjesztése óriási lett a médiában, ami nem csoda, mert a médiákat szinte mindenhol a világi pénzügyi hatalom pénzeli. Ezek a dolgok a COVID-19 kapcsán teljesen nyilvánvalók lettek.

Ezeket senki sem veszi komolyan, mondván: "Ilyen a világ." Jó, akkor kell valami, ami ezt megállítja és más gondolkodásra készteti az emberiséget, hogy megértse mi a fontos és mi a lényegtelen. Sajnos ez van. Tanulunk belőle?

Vers a szeretet bajnokságáról

(illetve gyermeki egyszerűséggel világunkról)

Valahol a hontalanság szélén,
egy kislány cselleng az utca végén.
Édesanyja legszebb énekét dúdolja,
szavait halkan a mesékbe mormolja.

Hangját kéretlen elnyomja,
szurkolók ovációja:
Gól!, Gól! Gólcsoda.
(Ezt ontja most a média.)
Megvan a világ bajnoka!

Szemébe könnycsepp, nem is érti.
Szellő szellem jött ezt megnézni.
A könnycsepp a szellőbe veszett,
rögvest forgószél kerekedett!

Egy hete már alig ettem,
pedig csak nem rég születtem.
Ti messze innen ünneplő emberek,
én is szeretnék örülni veletek!

Jaj, ha kezembe adnátok ezt a világot,
rendeznék én egy olyan világbajnokságot,
minden nemzetnek, országnak és népnek,
ahol csak szeretetből versenyezhetnétek.

A bajnokság minden versenyága,
csapást mérne a föld egy-egy bánatára.
Világosság áradna mindenhonnan,
a gonosz is meghátrálna nyomban!

A szurkolók imája az egekig hatolna!
A fák ódája a felhőkbe susogna,
még a fű is hálás volna!
Milyen szép is volna,
milyen szép is volna ...

Világban élő nemzetek,
a szeretetért versenyezzetek!